8 tipp a hatékony linképítéshez
2012. augusztus 13. írta: vecseilaszlo

8 tipp a hatékony linképítéshez

vecseilaci_49x61.jpgMiért fontos a linképítés a céged számára? Ahogy a szomszédban elhelyezkedő nagy értékű ingatlanok emelik a Te házad értékét is, a rossz környéken lévő ingatlanok ára pedig csökken, ugyanezen a logika alapján működik a linképítés a weben. A Google kiszűri, hogy egy adott oldal linkjei minőségi oldalakra mutatnak-e vagy sem, és ezáltal alakítja a keresési rangsort is.

Forrás: iBlog - Minden, amit a webről tudni akarsz
Szerző: Szilvágyi Péter

"Íme a 8 legjobb tipp, amely figyelembe veszi a keresőoptimalizálás két alaptörvényét, vagyis azt, hogy a linképítés a minőségről és nem a mennyiségről szól, illetve azt, hogy a linképítés egy folyamatos munkát igénylő folyamat.

1. Minőségi tartalom létrehozása
A leghatékonyabb módja a minőségi tartalom gyártásának az, ha létrehozol egy blogot a honlapodon, melyen időről időre friss bejegyzéseket közölsz. Egy saját blog nemcsak a keresőoptimalizálási előnyök miatt fontos, hanem a visszamutató linkek számának növelése terén is jó szolgálatot tehet.

2. Gyűjtőoldalak
Honlapodat regisztráld be a legnépszerűbb gyűjtőoldalakra, mint a lap.hu és hozzá hasonló oldalak vagy az egyéb cégtárak. Ez kiváló lehetőség arra, hogy növeld az oldaladra bejövő linkek számát, illetve abban is segít, hogy olyan linkeket szerepeltess az oldalon, melyekben a Google biztosan megbízik.

3. Vendég blogolás
A más oldalakon való vendég blogolás, vagy" ... >>

Linkepites_tippek.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr714705815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása