Menő az online vásárlás a fejlődő országokban
2012. augusztus 21. írta: vecseilaszlo

Menő az online vásárlás a fejlődő országokban

vecseilaci_49x61.jpg A fejlődő piacok vásárlói már lekörözik a fejlett országokat a digitális és mobil csatornák felhasználásának tekintetében, az offline boltok egy része pedig jelentős átalakulás előtt áll.

.

Forrás: BITPORT - informatika az üzlet nyelvén
Szerző: Tököli Gábor

"A fejlődő országokban élő fogyasztók jóval nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a digitális vásárlási csatornáknak, mint a fejlett világban élő társaik, mivel több lépcsőfok átugrásával rögtön a legutólsó trendeknek megfelelő eszközöket és formákat adaptálják – áll a Capgemini frissen közzétett felmérésében. A tanácsadó cég 16 országban összesen 16 ezer embert kérdezett meg fogyasztási szokásaival kapcsolatban, amiből persze az is kiderült, hogy az online vásárlók viselkedése egy adott régión belül sem egyforma.

Bolt nincs, internet van
A tanulmány hat kategóriába sorolta őket: léteznek" ... >>

online_vasarlok_szegmentalasa.jpgINGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr564716169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

anima_trix 2012.08.30. 20:45:06

én sok mindent e-bayen veszek meg, mert körberepüli a földet, mégis olcsóbb mint itt. kár hogy nem lehet mindent onnan rendelni :) most találtam egy oldalt, tejes kérdésekre kell jól válaszolni, gyűjteni a pontokat, és 25.000 ft-os ajándékutalványt lehet nyerni. fon.gs/tejesjatek/ Ennek nagyon örülnék most...
süti beállítások módosítása