Saját internetet épít a Google
2010. február 15. írta: vecseilaszlo

Saját internetet épít a Google

Internetszolgáltatóvá válna a Goolge: éveken át vásárolta fel ipari méretekben a használaton kívüli optikai kábeleket, fektetett adatátviteli technológiákkal foglalkozó cégekbe, és most belépne a százmilliárd dolláros szolgáltatói piacra. Ezer megabites sávszélességet ígérnek üvegszálon, de hogy mikor, hol, és mennyiért, azt még nem tudni.

Forrás: Index

"Már olyan régóta kering a pletyka arról, hogy a Google ipari méretekben vásárol fel optikai kábeleket, hogy kicsit az összeesküvés-elméletek gyártói is megunták a sztorit, és elfogadták a hivatalos magyarázatot, miszerint a cég saját adatközpontjainak összekötésére, és a sávszélességigényes szolgáltatásainak (mint a teljes internetes adatforgalom 10-15 százalékát adó YouTube) támogatására kell a sok kábel. Aztán most, évekkel a pletyka elindulása után kiderült, hogy minden igaz volt: a Google valóban internetszolgáltató lesz, és a felhasználó otthonáig kihúzott üvegszálas kábeleken át szupergyors, ezer megabites kapcsolatot ígér.

Sok ígéret...
A nagy bejelentésben a Google illetékesei láthatóan spóroltak a konkrétumokkal, de az ambíciók kétségtelenül szépek:" ... >>

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr561760190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása