Webáruházat szeretnék, de nem tudom, hogy mit áruljak...
2010. január 07. írta: vecseilaszlo

Webáruházat szeretnék, de nem tudom, hogy mit áruljak...

Az elmúlt időszakban nagyon sokan kerestek meg minket akik szerettek volna webáruházat készíteni, mert látnak benne fantáziát, viszont nem nagyon volt ötletük arra vonatkozón, hogy mit áruljanak benne! Sokszor tőlünk kérdezték, hogy van-e valami jó ötletünk erre vonatkozóan, és hogy mi mit javasolnánk.

Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő


"Nagyon nehéz olyan dolgot mondani, hogy mi az amit javasolnánk... hiszen alaposan körbe kellene járni minden egyes témát, hogy mi az ami még nincsen idehaza, mi az ami külföldön már siker stb. Lehet, hogy amit mi javasolnánk az ügyfélnek nem is tetszik igazán, mert nem lát benne fantáziát, vagy nem szeretne mondjuk "sárga laptoptartó bégető bárányokkal" üzletelni, akármennyire is slágertermék amerikában.

Ugyanakkor nem szerettük volna, ha ezeknek az ügyfeleknek nem adunk semmit, és nem mondjuk azt nekik, hogy "itt" nézzenek körül. Ezért mi is elkezdtünk keresni külföldön és idehaza is, és nem is kellett sokáig, rátaláltunk az" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr381652118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atisp · http://www.netgo.hu 2010.02.23. 21:54:15

Aki nem tudja milyen termék forgalmazására készítsen / készíttessen webáruházat az talán jobb ha nem csinál semmit :)
süti beállítások módosítása