Könyv? Film? Weboldal? - Mindez egyben!
2009. szeptember 11. írta: vecseilaszlo

Könyv? Film? Weboldal? - Mindez egyben!

Anthony Zuiker, a CSI Helyszínelők alkotója elmondása szerint egy teljesen új műfajú alkotással jelentkezett a könypiacon, amit digi-regénynek keresztelt el. Ez nem mást jelent, mintogy ez a mű nemcsak egy irodalmi alkotás, hanem ötvözi a mindhárom médiaműfajt, tehát regény volta mellett felfogható moziként és weboldalként is.

Forrás: Könyves blog- megmondjuk, mit olvass és mit ne
Szerző: .:wendy:.


"A Level 26 című detektívregény olvasásakor 20 oldalanként lehetőség van belépni egy weboldalra, ahol egy ún. "cyber-hídat" lehet megnézni. Ez nem más, mint egy a sztori köré szerveződő háromperces rövidfilm.

"Ha csak egy területtel foglalkozunk, nem lehetünk üzletileg sikeresek. A szórakoztatóipar jövője attól függ, hogyan tudjuk konvergálni a különböző médiumokat. Mi most ezt csináltuk." - mondta Zuiker. Persze ő is meg van arról győződve, hogy ezek az újfajta megoldások sosem fogják lecserélni a hagyományos könyvkiadást, de szerinte szükség van a frissítésre, arra hogy a tartalomszolgáltatók megjelenjenek a könyvpiacon és megmutassák, hogy lehet máshogy is csinálni a dolgokat.

Bár Amerikában egyre elterjedtebbek a digitális olvasók, a Level 26 videói" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr381368933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása