Cloud computing trendek 2009-ben
2009. február 12. írta: vecseilaszlo

Cloud computing trendek 2009-ben

2008 a cloud computing megérkezésének éve volt, a folyamat pedig idén továbbgyűrűzik, de még messze nem tetőzik. Az Amazon, EMC/VMWare, IBM, Google, Microsoft és még tucatnyi egyéb szereplő mind ott tolong a rajtvonalnál, de ennek ellenére a forradalom nem fog gyorsan lezajlani. Mi várható a "felhőben" idén?

Forrás: HWSW
Szerző:
Dojcsák Dániel

"Az InformationWeek összegyűjtötte a véleménye szerint legfontosabb eseményeket és folyamatokat, melyek meghatározzák a 2009-es évet a cloud computing területén. A gazdasági válság érdekes hatással lehet erre a piacra, hiszen a nagyon innovatív dolgokat kicsit ijesztő egy ennyire éles helyzetben kipróbálni, viszont az IT-szektor szereplői közül mégis sokan dönthetnek úgy, hogy cloudszolgáltatásokra váltanak "többet kevesebbért" jelszóval. A szakértők egy része szerint a felhősdi tovatűnik, míg mások ezt vizionálják az informatika cégéreként a következő időszakra.

Növekedés
Az InformationWeek becslése szerint a cloud computing piac 20 százalékot fog növekedni, ami jelen időszakban pedig," ... >>

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr80929148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása