Korlátlan internet korlátok között
2008. december 20. írta: vecseilaszlo

Korlátlan internet korlátok között

Az otthoni internethasználat már nem luxus, sőt jelentősebb többletkiadást sem okoz, feltéve, hogy adott a megfelelő sávszélesség, s elégedettek vagyunk az általunk választott internetszolgáltatóval is. Mit tehetünk azonban akkor, ha gondjaink vannak szolgáltatónkkal?

Forrás: FOGYASZTÓK
Szerző: Simon Tamás


"Internet a háztartásban
Sok háztartásban már elérhető a világháló. A netezéshez számtalan szolgáltató, számos ajánlatát vehetjük igénybe. Lehet internet hozzáférésünk telefonvonalon, kábeltévés hálózaton, vagy éppen vezeték nélküli formában, korlátlan, illetve a hozzáférési idő, vagy a letöltött tartalom alapján korlátos szerződéssel, vagy ingyenes hozzáférés biztosításával. Az ördög persze az apró részletekben lakik, tehát mielőtt szerződést kötnénk az általunk választott szolgáltatóval, érdemes kicsit jobban elmerülni a hűségnyilatkozatok, ajánlatok, illetve egyedi előfizetői szerződések világában.

Hűségnyilatkozattal vagy anélkül
A megfelelő internetszolgáltató kiválasztása során mindképpen érdemes mérlegelni, hogy" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr29831766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása