AdSense vagy Etarget hirdetés céges weblapon
2008. december 20. írta: vecseilaszlo

AdSense vagy Etarget hirdetés céges weblapon

No de mégis mi a gond a céges honlapon elhelyezett hirdetésekkel?


Forrás: KKV online-marketing blog
Szerző: Gál Kristóf


"Van jónéhány olyan céges honlap, ahol Google AdSense vagy más, banneres vagy banner szerű hirdetéseket (pl. Etarget, CTnetwork) helyezett el a tulajdonos. Mai bejegyzésemben ennek a jelenségnek a - szerintem - negatív következményeit járom körbe.

3 alapvető motivációt sejtek egy ilyen döntés mögött:

    * az elérhető/elért bevétel reménye,
    * "jópofa" vagy éppen profi hatás keltésének hiedelme, vagy
    * kíváncsiság, kísérletezés.

Talán a harmadik ok lehet az, amibe "nehéz belekötni". Jómagam is gondolkodom azon, hogy valamelyik honlapunkon legalább néhány hétre kiteszünk AdSense bannereket, kizárólag vizsgálódás céljából. A másik két ponthoz képest viszont szerintem elenyésző a kíváncsi vizsgálódók aránya." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr26831820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása