Kinyitott a legnagyobb hardver-szoftver webáruház - 25 ezer számítástechnikai termék egy helyen
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Kinyitott a legnagyobb hardver-szoftver webáruház - 25 ezer számítástechnikai termék egy helyen

Megnyílt hazánk legnagyobb, több mint 25 ezer terméket forgalmazó számítástechnikai webáruháza. A c-enter.hu hivatalos forrásból csaknem 80 gyártó termékeit árulja, és napi 5-6 új akcióval várja az internetezőket.

Forrás: EuroAstra Internet Magazin - Ahol az időt órában mérik
Szerző: johannes


"A számítástechnikai termékeket vásárlók gyakran szembesülnek azzal a problémával, hogy az egyes kiegészítőkért újabb és újabb boltokat kell felkeresniük. Az új webáruház e kellemetlenségre kínál megoldást, mivel lefedi a teljes számítástechnikai palettát. A c-enter.hu/webshop címen az internetezők a legkisebb alkatrészektől az asztali számítógépeken, notebookokon át a szoftverlicencekig mindent megtalálnak." ... >>
 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr75803867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása