A mesterséges intelligencia és a chatbotok éve
2017. március 31. írta: vecseilaszlo

A mesterséges intelligencia és a chatbotok éve

A Telenor Csoport kutatása bemutatja az idei év világszerte meghatározó technikai trendjeit.

Forrás: MediaPiac

"A chatbotok egyre több ügyfélszolgálati feladatot látnak el, fontos lesz, hogy felelősen használjuk a mesterséges intelligenciát, egyre több helyen alkalmazzák majd a dolgok internetét, a mobilinternet eléri az 5 gigabites sebességet, ugyanakkor a felhasználók mind inkább belefáradnak a közösségi médiába.

2017-ben egy másik fontos átalakulásnak leszünk majd szemtanúi: bár az Y-generáció tagjai idejük jelentős részét töltik appok és közösségi oldalak használatával, e tevékenységükben az idén jelentős változásra kerül majd sor. Közel tíz éve használhatjuk a Facebookot és társait, és láthatjuk ezeken a nap 24 órájában ismerőseink státuszfrissítéseit, üzeneteit és fotóit. A végtelen közösségi interakció azonban terhessé válhat, így a Telenor kutatórészlegénél arra számítanak, hogy 2017-ben az emberek egyre többször aktiválják majd okostelefonjaik repülő üzemmódját akkor is, ha csak egy kis nyugalomra vágynak. Az idén trendinek számít majd az is, ha valaki egyes közösségi oldalakon megszünteti a regisztrációját.

A közösségi oldalakat használók frusztrációját a „posztigazság”-nak (post-truth) nevezett jelenség is fokozza, nem véletlen, hogy az Oxford Dictionaries ezt választotta 2016-ban az év szavának. A posztigazság azt jelenti, amikor a" ... >>

reklamtorta2016.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
| szakmai anyagok | Hasznos webes eszközök | Szakirodalom | Állás |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr8012362593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása