Minden celebet lemosnak a magyar YouTube-sztárok
2016. december 13. írta: vecseilaszlo

Minden celebet lemosnak a magyar YouTube-sztárok

Kik voltak a sztárok az elmúlt évtizedekben? Zenészek, sportolók, médiaszemélyiségek, művészek – olyan emberek, akik a legtöbb esetben valóban letettek valamit az asztalra, a tevékenységük nyomán zenék, írások, aranyérmek, díjak születtek.

Forrás: 24.hu
Szerző: Bátky Zoltán

"Aztán jött egy újabb korszak, amikor a sztár szó fényét már átvette és elhomályosította a celeb. VV Tihamér, BB Celesztína, vagy XYZ Józsika már nem azért lett híres, mert valami tényleg fontosat alkottak, hanem azért, mert valahogy benne voltak a tévében, a marketinggépezet érdekesnek ítélte őket, aztán csinált belőlük a celebség okán celebet.

A nép gyermekei
Szerencsére most egy még újabb trend van kialakulóban, ami ugyan nem hozza vissza az elérhetetlen magasságokban tanyázó szupersztárok világát, de legalább olyan embereket helyez a középpontba, akik valamilyen szinten ismét alkotó munkájuk miatt lesznek érdekesek. Csak épp a módszer más, ahogy az idők is megváltoztak a tömegkommunikáció változásával együtt.

Ezek az új sztárok a YouTube-videósok, vagy ahogy sokan röviden emlegetik őket, YouTuberek. A jelenség" ... >>

hun-youtubberek.jpg

 

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr111997446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása