A lokális az új globális trend
2016. december 09. írta: vecseilaszlo

A lokális az új globális trend

A Digitália 2016 konferencia keretében a Whitereport mediabrowser szakmai támogatásával szerveztük meg a Hiperlokális Workshopot, amely idén a lokális médiahasználati trendekkel foglalkozott. Cikksorozatunk a rendezvény előadásait foglalja össze.

Forrás: MédiaPiac
Szerző: Bellai László

"„Globálisan is van egyfajta lokális boom, nem csak a mi témánkban, az adatok rendszerezői és elemzői, de a retail vagy a design területén is” – összegezte szakmai partnerünk, a Whitereport mediabrowser vezetője a New Orleans-ban rendezett áprilisi startup-konferencián szerzett tapasztalatait. Incze Kinga elmondta: a lokalitásra építő, a környéken élőknek nyújtható szolgáltatások előretörése figyelhető meg több területen is. Amerikai példaként a helyi televíziós híraggregátorokat, vagy azt a finanszírozási megoldást említette, hogy médiatulajdonosok" ... >>

hyperlocal_1.jpg

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok  |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr4511989910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása