A nők hajtják az e-kereskedelmet
2012. július 16. írta: vecseilaszlo

A nők hajtják az e-kereskedelmet

vecseilaci_49x61.jpgÖsszesen 395,7 millió európai internetezett májusban, átlagosan 27,6 órát fejenként. A legtöbb netező Oroszországban volt, de a britek voltak a legelkötelezettebbek.


Forrás: Médiainfo - médiások médiája

"Oroszországban csaknem 58 millióan kapcsolódtak a világhálóra a vizsgált hónapban, a második helyezett Németországban 52 millióan, Franciaországban pedig 43 millióan. A legtöbb időt, fejenként átlagosan 39,1 órát a britek töltötték az internet előtt, e tekintetben a hollandok állnak a második helyen 33,1 órával, a harmadikon pedig a törökök 30,7-del. A legtöbb weboldalt, fejenként átlagosan 3674-et a törökországi netezők tekintették meg, őket a britek és a lengyelek követik - adta hírül a comScore.

A nők hajtják az e-kereskedelmetA piackutató minden hónapban az internetes piac egy-egy speciális szeletét is vizsgálja. A kutatók ezúttal azt vették górcső alá, hogy " ... >>

Internetezo_nok.jpg 
INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr464652352

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása