Hipermarketet nyit a HD Group és a Ringier
2012. július 15. írta: vecseilaszlo

Hipermarketet nyit a HD Group és a Ringier

vecseilaci_49x61.jpgHiper.hu néven online hipermarketet nyitott Urbán Zsolt új cégével, a Full Market Hungary-vel. Az új szolgáltatásban médiapartnerük a Ringier, amelynek vezetője Mihók Attila már régóta hangoztatja, hogy a médiavállalatok számára a márkakiterjesztés, új területeken való próbálkozás jelenthet kiutat a jelenlegi médiapiaci helyzetből.

Forrás: SocialTimes - a közösségi média marketing oldala

"2012. június 11-én elindult a Hiper.hu online hipermarket, amelynek üzemeltetője a Full Market Hungary, három tulajdonosa pedig a HD Group, az Automex, mint informatikai befektető és a Ramiris Csoport, mint pénzügyi befektető. A Full Market 200 millió forintos tőkével és 400 millió forintos készletfinanszírozással jött létre. A Hiper.hu domain-je és a brand a Ringier tulajdona, amely bevétel-alapon érdekelt a cég működésében, cserébe médiafelületein hirdeti a szolgáltatást.

Urbán Zsolt a Kreatív Online-nak elmondta, a szolgáltatásban jelenleg ezer cikk vásárolható meg, de szeptemberre már ennek ötszörösét, év végéig pedig 15 ezer cikk árusítását tervezik.

Az áruház online nyújt teljes körű FMCG-termék-kínálatot. Az oldal célja, hogy elérhetővé tegye a" ... >>

hiper_hu.jpg
Forrás: ringier.com

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr544652205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása