A netre költözik a pénztárcánk
2012. július 07. írta: vecseilaszlo

A netre költözik a pénztárcánk

vecseilaci_49x61.jpg Az online bankkártyás fizetéseket már most tömegek használják, de gyorsan terjednek a mobilos megoldások is. Az internetes pénzmozgatás úttörőjének számító PayPal a felhőbe költözött pénztárcában hisz - árulta el a cég Magyarországért is felelős vezetője.

Forrás: Mediainfo - médiások médiája
Szerző: Fokasz Oresztész

"- Melyek az online vásárlás nemzetközi és magyar trendjei?

Jelenleg a legfontosabb trendek a vásárlások mikéntjét érintik: az emberek egyaránt vásárolnak hagyományos módon, közösségi vásárlói oldalakon és mobiltelefonon keresztül is. Természetesen ezek hatnak egymásra, és néha összemosódik az online és az offline vásárlói élmény - gondoljunk csak a QR kódok elterjedésére a promóciók során. Az elmúlt 5 évben világosan látszik, hogy az online vásárlás piaci részesedése emelkedett a hagyományos, offline vásárlás rovására. A hagyományos piac nagy szereplői számára elérkezett az idő, amikor ráeszméltek, hogy az online értékesítés volumene elérte a kritikus szintet, így számukra is lépni kell. Persze egy korábban offline értékesítő nagyvállalat számára sokkal több eszköz áll rendelkezésre, mint egy kis webshop számára, mind a tanulást, mind pedig a marketinget tekintve, tehát a közeljövőben az várható, hogy a nagy offline szereplők a jelenleginél is nagyobb hangsúlyt fektetnek majd az online értékesítésre.

- Melyek a potenciális fejlődés irányok?" ... >>

paypal_logo_C 134x41.gif

INGYENES TUDÁSTÁR: Az e-Kereskedelem és az e-Business Magyarországon
|  szakmai anyagok 
 |  Hasznos webes eszközök  |   Szakirodalom  |   Állás  |
Javasolj - Használd - Oszd meg! 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr194620815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása