Nem eladó a Hulu
2012. február 06. írta: vecseilaszlo

Nem eladó a Hulu

Az elmúlt hetek ellentmondó nyilatkozatai és pletykái után a Hulu tulajdonosai hivatalos nyilatkozatban tették egyértelművé, végleg visszavonják cégüket a piacról. 


Forrás:
IT Business
Szerző: Kiss Gábor

"Nem érte meglepetésként az IT világot, hogy a Hulu tulajdonosai hosszú hónapok huzavonája után végül úgy döntöttek mégsem válnak meg az internetes videószolgáltatótól. A hivatalos indoklás szerint a szolgáltatót birtokló médiacégek felmérve annak stratégiai jelentőségét inkább a megtartás mellett döntöttek és szeretnék a jövőben is együttműködve még jobbá tenni a szolgáltatást. A hírt kommentáló cikkek szabadfordítása szerint a visszalépés mindössze annyit jelent, a tulajdonosok" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr813970080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása