9 tipp az internetes pénzcsináláshoz
2011. december 16. írta: vecseilaszlo

9 tipp az internetes pénzcsináláshoz

Nem elég a webáruházat létrehozni, vevőket is kell csalogatni bele. Lehetőleg törzsvevőket. Az olcsóságra alapozni öngyilkosság.



Forrás:
FN24
Szerző: Tamásné Szabó Zsuzsanna

"Hogyan lehet nyereségessé tenni a webáruházat, mire kell figyelni, ha valaki komolyan gondolja, hogy ebből szeretne meggazdagodni? Íme, néhány tipp, amit Tippek Zajdó Csabától, a Webshop-Experts szakértőjétől csíptünk el az Infoszféra előadásán.

1. Legyünk reálisak
A webáruház nem csodafegyver. Nem elég létrehozni a webáruházat és ölbe tett kézzel várni a vevőket. Viszont akik szívvel-lélekkel csinálják, hisznek a termékükben, azok sikeresek lehetnek.

2. Folyton fejlesszünk
Vannak ingyenesen elérhető webáruházak is, de bérléssel a karbantartás is együtt jár. Ez pedig fontos szempont, mivel a weben folyton változik minden. Muszáj folyamatosan fejleszteni, illeszkedni a trendekhez. Nem szabad elhanyagolni a folyamatos keresőoptimalizálást sem. A webáruházra jellemző kulcsszavak pedig (termékkör, termékek neve) minél többször szerepeljenek az oldalon.

Ha a keresőkben" ... >>

Add a Twitter-hez

Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A teljesség igénye nélkül minden egy helyen: szakdolgozatok, értekezések, elemzések e-kereskedelem és online marketing témákban - évenkénti bontásban.
Hasznos webes eszközök: 
online marketing, e-kereskedelem, eBusiness, website tervezés, web-design, ergnomónia, website tipográfia, SEO, SEM, SMO, site optimalizálás és társaik.
Szakirodalom: könyvek, kiadványok online marketing, webáruház, e-Kereskedelem témakörökben.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr773467265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása