Az új kulcsszócélzási funkció immár globálisan elérhető!
2010. október 19. írta: vecseilaszlo

Az új kulcsszócélzási funkció immár globálisan elérhető!

[...] az egész világon elérhetővé vált az általános egyezés módosítás, az AdWords új célzási funkciója, melynek használatával a kifejezésegyezésnél nagyobb elérést biztosító kulcsszavakat hozhatsz létre, és ezeket jobban szabályozhatod, mint általános egyezés esetén. Ha módosított általános egyezésű kulcsszavakat veszel fel kampányodba, azzal több kattintást és konverziót érhetsz el, vonzó megtérülés mellett; különösen akkor, ha jelenleg elsősorban pontos egyezésű vagy kifejezésegyezésű kulcsszavakat használsz.

Forrás: Google Inside AdWords Magyarország - Lényeg az eredmény
Szerzők: Paul Sherlock, Termék Marketing Manager és Petlyánszki Gábor, Inside AdWords csapat


"A módosítás alkalmazásához egyszerűen tegyél egy pluszjelet (+) közvetlenül egy vagy több szó elé az általános egyezésű kulcsszóban. A + jellel kezdett szavaknak (pontosan vagy közeli változat formájában) szerepelniük kell a felhasználó által beírt keresési kifejezésben. A választott nyelvtől függően a közeli változatok közé tartozhatnak az elírások, az egyes és többes számú alakok, a rövidítések és mozaikszók, valamint a toldalékolt alakok (például "szerelő" és "szerelés") is. A szinonimák (például "labdarúgás" és "futball") és a kapcsolódó keresések (például "virág" és "tulipán") nem minősülnek közeli változatnak." ... >>

 

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr552366029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása