Növekedtek vagy stagnáltak a webboltok
2010. július 10. írta: vecseilaszlo

Növekedtek vagy stagnáltak a webboltok

A webáruházak többségének - a válság ellenére - növekedett vagy stagnált, de nem billent negatív irányba a forgalma. A hagyományos üzletekről, mint tudjuk, ez nem mondható el.

Forrás: PCWorld

"A tavalyi évben nem igazán lehetett okuk panaszra az e-kereskedőknek, mert bár harmaduknak nem változtak a bevételei 2008-hoz képest, de nem jutottak sok offline kereskedő sorsára, hiszen nem kényszerültek lehúzni a rolót. Mit lehetett tenni a siker, vagy a fennmaradás érdekében? A WebShop-Experts Kft. felméréséből egyértelműen kiderült, hogy azok az áruház tulajdonosok, akik a fejlesztés mellett döntöttek – legyen az kismértékű vagy egészen drasztikus átalakítás – legalább 9 százalékos növekedést realizálhattak a forgalmukban. A folyamatos fejlődés, fejlesztés tehát a válság ellenére is jó befektetésnek bizonyult.

Határozottan pozitív, hogy egyre többen ismerik fel a mérés fontosságát. A látogatószámot minden megkérdezett webáruház tulajdonos figyelemmel kíséri kisebb-nagyobb rendszerességgel, a konverziós mérőszámok követése" ... >>

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr782139529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása