14 milliárd forintnak megfelelő befektetést kapott a Ustream.tv
2010. február 15. írta: vecseilaszlo

14 milliárd forintnak megfelelő befektetést kapott a Ustream.tv

Japán befektetőktől (Softbank) érkezett a 75 millió dollár. Az élő streameléssel foglalkozó webes szolgáltatás feltehetően a mostani befektetést az USÁ-n kívüli piacokon való terjeszkedésre fogja elsősorban használni.

Forrás: Webisztán - Webcserkészet 2.0
Szerző: Hírbehozó


"A Softbank korábban olyan cégekbe invesztált, mint például az Alibaba.com (a világ legnagyobb B2B e-commerce platformja). Valamint ők a Yahoo Japan legnagyobb részvényesei. A mostani befektetéssel a Softbank lesz a Ustream legnagyobb részvényese is.

A Ustream.tv fejlesztői csapata magyar, és székhelyük Budapesten található. A fenti bejelentés fényében az is érthető, hogy" ... >>

 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr251759233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása