Az iWiW megtette kötelességét, az iWiW mehet
2010. február 11. írta: vecseilaszlo

Az iWiW megtette kötelességét, az iWiW mehet

Hazánkban sok helyen "kötötték be az iWiW-et" az elmúlt években, sokan vásároltak internet-előfizetést csak azért, hogy elérjék a közösségi oldalt. Óriási tömeget szívott fel, ugyanakkor megújulni nem tudott, s az ország online telefonkönyve maradt.

Forrás: HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel


"A Facebook hirdetéskiszolgáló rendszerének adatai alapján már több mint 740 ezer honfitársunk van jelen a világ legnagyobb közösségi oldalán. Tavaly november elején még csak 505 ezren voltak, tehát három hónap alatt 50 százalékkal bővült a magyarok létszáma a Facebookon. A novembert megelőző időszakban körülbelül hetente 14-15 ezer új regisztráló volt, a november, december, január hónapokat felölelő időszakban ugyanez már heti 19 ezer körülire módosult. Ha a növekedés továbbra is ezen a pályán marad, akkor akár tavasz végére meglehet az egymilliomodik magyar Facebook-felhasználó.

Lejtő jön?
Eközben az iWiW-nek már nincs hová növekednie, ugyanis szinte a teljes magyar online társadalom használja, akik nem, azok tudatosan döntöttek a közösségi oldal elhagyása vagy mellőzése mellett. Több hazai webes szakértő is osztja a véleményt, miszerint a magyar társadalom számára az iWiW volt a legjelentősebb, de egyben utolsó "killer app", olyan alkalmazás, ami miatt a felhasználók elkezdenek internetezni. A hazai internetpenetráció növekedése lelassult, s nehéz elképzelni még egy olyan felületet, ami a háló nélkül maradt emberek nagyobb csoportjait lenne képes vonzani.

Az iWiW elsődleges feladata" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr81749406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása