Lebeszélik a németeket az Internet Explorerről
2010. január 25. írta: vecseilaszlo

Lebeszélik a németeket az Internet Explorerről

A német kormányzat azt javasolja az internetezőknek, hogy biztonsági okokból használjanak az Internet Explorer helyett alternatív böngészőt. A szövetségi információbiztonsági hivatal közleménye még a legújabb, 8-as verzióról is lebeszéli a netezőket.

Forrás: [origo] techbázis > internet

"A hivatal annak kapcsán publikálta figyelmeztetését, hogy a múlt héten a Microsoft nyilvánosságra hozta, hogy az Internet Explorer böngésző egy olyan hibája is közrejátszott a Google levelezőrendszerét használó kínai emberi jogi szakemberek elleni támadásban, amelyet máig nem orvosoltak.

Ugyanakkor a Microsoft nem ért egyet a fentiekkel, mondván, hogy a biztonsági rés alacsony szintű fenyegetettséget jelent a felhasználókra, a kínai esetben azt  specialisták hajtották végre, a támadás nem átlagfelhasználók ellen irányult. Ráadásul a szoftvercég szerint" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr571698258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása