Aukciós oldal milliomosoknak
2009. december 17. írta: vecseilaszlo

Aukciós oldal milliomosoknak

Már nem kell a milliomosoknak ellátogatniuk a zálogházba, ha elhagyta őket a szerencse; akár otthonról is zálogba adhatják hatalmas luxusjachtjaikat, szuper kocsijaikat, vagy értékes családi ékszereiket.

Forrás: SG.hu - Informatika & Tudomány

"Egy milliomosoknak szánt aukciós weboldal nyílik meg hétfőtől, mely az utóbbi évek gazdasági recessziójából kíván profitálni. Az Egyesült Államokban a válság hatása már a gazdag és híres emberek vagyonán is érződik, közölte a BillionaireXchange. A vállalat állítása szerint egy 10-hónapos tesztidőszakban már több mint 180 millió dollár értékű vagyontárgy értékesítésében vagy cseréjében játszottak szerepet. A tesztidőszak alatt az egyesült államokbeli tranzakciók egy szomorú trendjére figyeltek fel.

"Azt mondanám, hogy az Egyesült Államokban talán a tranzakciók típusainak többségére mondható ez" - mondta Quintin Thompson, a BillionaireXchange társalapítója és igazgatója a Reutersnek.. "A jelenlegi gazdasági körülmények miatt rengeteg embert látunk, akik szeretnék eladni vagy elcserélni luxuscikkeik egy részét, és szeretnénk megkönnyíteni, hogy a tranzakció diszkréten történjen, így nem kell szégyenkezniük a pénzügyi zavarok miatt."

A vállalat szerint weboldaluk azt a szűk piaci rést kívánja kihasználni, mely a nyilvános internetes aukciós oldalak - mint például az eBay -, és a zálogházak - mint például a Sotheby's vagy a Christie's - között van jelen. Megadva az egyes cikkek típusát és árát, a" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr521604265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása