Webáruház mobil embereknek!
2009. december 14. írta: vecseilaszlo

Webáruház mobil embereknek!

1999-ben már volt mobiltelefonom, ami akkor még nem túl elterjedt dolognak számított igaz akkor még teljesen máshogy és másra használtam mint manapság. Egy Siemens C25 volt az első áldozat amely akkor a mini antenna révén nagyon pofásnak számított. Persze nem sokáig volt pofás, mert jött a Nokia 3210-ese és vele együtt a kígyós játék, amit nem lehetett megunni.

Forrás: E-commerce - Kereskedj JÓL a weben! Webáruház készítés, Webáruház fejlesztés, Webáruház marketing
Szerző: Horváth Ernő
 
"Manapság odáig jutottunk, hogy egyre komolyabb alkalmazások vannak egyre komolyabb telefonokon, tulajdonképpen bizonyos telefonokat már nem is lehet telefonnak nevezni, hiszen a telefonálás vele egy teljesen mellékes "plussz" szolgáltatás. Azt hiszem, hogy abban mindenki egyet ért, hogy az iPhone gyökerestül felforgatta mindazt, amit eddig a mobiltelefonokról gondoltunk. Ebben az esetben már nem is okos telefonról, hanem egy komplett kis számítógépről beszélünk, amivel szinte bárhonnan azonnal elérjük az internetet és nem kell buta WAP-ot használni, hanem a normál weboldalakat is gond nélkül kezeli.
 
Azonban nem teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki egy weboldal vagy éppen webáruház iPhone alatt. Most elsősorban nem arra gondolok, hogy el van-e esetleg csúszva egy felírás vagy szétesik valami az oldalon, hanem arra, hogy mennyire használható egy webáruház iPhone alatt," ... >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr1001592981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása