Cybook: gyorsan lapoz a jövő könyve
2009. november 25. írta: vecseilaszlo

Cybook: gyorsan lapoz a jövő könyve

Két éve a piacon van, mégis öröm ránézni a Booken Cybookra. A piszkosfehér e-papír kijelző bámulatosan gyorsan váltja a lapokat, a készülék dizájnja letisztult, a szöveget pedig a bolhabetűkkel és féltenyérnyi karakterekkel is képes megjeleníteni.

Forrás: [origo] techbázis> high-tech
Szerző: Szedlák Ádám


"Nem akarták ijesztgetni a felhasználókat a Bookeen tervezői. A készülék elején összesen egy barátságos négyirányú billentyű található, a közepén egy gombbal. A hangerőt és zoomolást állító, a menüt előhívó, a megunt könyveket törlő gombok a készülék szélén kaptak helyet. A kialakítás miatt a Cybooktól idegen az a fajta pilótafülke vagy atomerőmű-vezérlőpult érzés, amit a 18 gombbal felszerelt Sony Reader kézbevételekor sosem tudtunk elhessegetni.

Az anyagválasztásban a Bookeen kevéssé volt igényes, mint a Sony. A Cybook műanyagból készült házának nincs olyan jó fogása, mint a Reader hideg fémjének. Az iparibb külsejű Reader azonban a fém alkatrészek miatt nehézre is sikerült, míg a Cybook valóban pehelykönnyű. A több száz kötettel feltölthető e-könyvnek annyi súlya sincs, mint egy A/5-ös füzetnek. Zsebre vágva fel sem tűnik a létezése, séta közben olvasva pedig nem húzza le az ember kezét. A Cybook másik hatalmas előnye, hogy a korábban tesztelt olvasóknál" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr641551874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása