7 bölcsesség az online média jövőjéről
2009. november 23. írta: vecseilaszlo

7 bölcsesség az online média jövőjéről

Előrejelzések az Online News Associaton konferenciáról (Jacqui Banaszynski írása nagyjából egy hete jelent meg, de azóta még nem vesztette el aktualitását.)

Forrás: Médiablog.hvg.hu
Szerző: pollner


"1. A GoogleWave lesz a következő hónapokban az igazi nagy szám. (Azóta a szerencsések már megkapták jelszavukat, de valahogy túl nagy a csend. Csalódtak a rendkívüli várakozások után, vagy csak elmerültek a próbálkozásban?) A Wave-vel kapcsolatos nagy kérdések közé tartozik, hogy vajon mitől veszi majd el az időt? Twitter, IM - őket tartják az esélyesnek. És hogyan érinti majd megjelenése  a Google többi szolgáltatását?

2. Facebook Connect. Még kevesen használják, de nagy lehetőségek rejlenek benne. (Korábban már írtam róla, hogyan használja a Facebook Connectet a Huffington Post. ) Magyarul: Sokkal egyszerűbb, ha már létező profiloldallal rendelkező embereket kötsz be saját szolgáltatásodba, mint ha magad állsz neki ilyesmit barkácsolni. (Persze ha nem közösséget építesz, csak címeket akarsz begyűjteni, akkor ez nem a te utad.)


3. Twitter -" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr261538083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása