Elektronikus biznisz
2009. október 30. írta: vecseilaszlo

Elektronikus biznisz

Az interneten nemcsak informálódni és szórakozni, hanem vásárolni is lehet. Sokan tudják ezt, mégis kevesen élnek ma még a lehetőséggel.

Forrás: DTV - Debrecen Televízió
Szerző: Vállaji Orsolya


"Az e-kereskedelem legfontosabb kérdéseiről tartottak ma előadást Debrecenben.
Egyszerűen és gyorsan foglalhat bárki szállást, repülőjegyet vagy koncertbelépőt az interneten. Számítógépes alkatrészektől a ruhákig minden megvásárolható a világhálón. Ugyanúgy, mint egy hagyományos boltban. A Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért nevű szervezet elnökségi tagja szerint a hiedelmekkel ellentétben biztonságos is az e-kereskedelem.

Vevőként, illetve kereskedőként, sőt, szoftverfejlesztőként is azt mondhatom, hogy az internetes vásárlás nem rizikós, sőt, még talán biztonságosabb is, mint egy hagyományos bolti kártyás tranzakció – vélekedik Csáki Zoltán, a SZEK elnökségi tagja.

Ennek ellenére" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr201467301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása