Profi Eladói Program a Vaterán
2009. október 28. írta: vecseilaszlo

Profi Eladói Program a Vaterán

Az aukciós portál külön programmal támogatja a minőségi szolgáltatást nyújtó eladók tevékenységét.

Forrás: Marketinginfo

"Szeptemberben többször is látogatottsági rekordot döntött a Vatera. Az aukciós oldal elérte a napi 200.000 egyedi látogatószámot, a regisztrált felhasználók száma meghaladja a 940.000 főt. A portált nagyobb részt a férfiak látogatják, az aukciós portálon a látogatók 55%-a férfi és 45%-nő. Az eladott áruk átlagos eladási ára 5000 Ft körül mozog. A leütött aukciók 60%-a fix, vagy villámáras eladásból származik, a termékek 40%-a pedig hagyományos licit útján talál gazdára.

Az aukciós portálra átlagosan" ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr431465140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása