“Kulcsszó optimalizálás”
2009. október 28. írta: vecseilaszlo

“Kulcsszó optimalizálás”

Túl vagyunk az idei, 2009-es Internet Hungary-n is, amelynek az első napján, a SEO: tipikus hibák című beszélgetésben vettem részt.

Forrás: SEO blog - Longhand - Cikkek keresőoptimalizálásról, tanácsok webfejlesztéshez
Szerző: Varga Péter, alias Longhand


"A beszélgetést Konrád vezette, Bánó és én válaszoltunk a feltett kérdésekre.
A beszélgetés jól sikerült, a közönség soraiból is sok kérdés hangzott el, ez külön öröm, köszönet azoknak akik megtiszteltek az érdeklődésükkel! (Blumi az üvegfal mögül lefotografált minket, köszi Imi!).

~30 kérdés volt, ezekből kiemelek néhány érdekesebbet a jövőben itt a blogon.
Jelen poszt, azzal a hibás szemléletmóddal foglalkozik, amely mentén a keresőoptimalizálást egy meghatározható számú kulcsszó halmazra alkalmazott “kulcsszó optimalizálás” -nak tekintik sokan, nem ritkán csupán egy kifejezésben gondolkodva.
Vannak fontos kulcsszavak, kifejezések, amelyek külön fókuszt kapnak optimalizálás során, de kifejezés típusokra és nem meghatározott kulcsszavakra optimalizálunk elsősorban.

Konrád, a beszélgetés közepe táján egy Suzuki autókereskedő ügyfél szerepébe bújt és az ügyfelek által gyakran jellemző megközelítéseket használva kérdezett.

Első kérdése valahogy így szólt: vállalnám-é azt a feladatot, hogy Suzuki szóra, Google találati lista első helyére juttatom az oldalát.

Amennyiben a megkeresés kizárólagos tárgya, a Suzuki szóra való első helyezés, akkor tisztelettel köszönöm a bizalmat, de a válaszom NEM.

Az ilyen vállalással kapcsolatos elvi problémákat figyelmen kívül hagyva, vizsgáljuk meg a gyakorlati értékét a kitűzött célnak." ... >>

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

seo

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr481464002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása