Elvonókúrát kínál egy luxusszálloda közösségioldal-függőknek
2009. október 20. írta: vecseilaszlo

Elvonókúrát kínál egy luxusszálloda közösségioldal-függőknek

Közösségioldal-elvonó csomagot kínál egy egyesült államokbeli luxushotel. A Virginia állambeli Lorien szálloda internetfüggő vendégeit bárlátogatással, biciklitúrával és kedvezményes elnöki lakosztállyal csábítja.

Forrás: Deluxe

"A virginiai Alexandriában található Lorien Hotel & Spa nevű szálloda azoknak a vendégeknek kíván segítséget nyújtani, akik képtelenek elszakadni a különféle közösségi oldalaktól, és függőségük a személyes emberi kapcsolataikat veszélyezteti.

A szálloda nem különféle berendezésekkel leárnyékolt szobákkal és egyéb drasztikus módszerekkel szeretné megszabadítani függőségüktől a vendégeket. A Social Media Detox nevű csomag több módon segít a virtuális közösségektől való elszakadásban.

A vendégek a hotel spájában" ... >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr591458270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása