Internet hungary 2009 – beszámoló
2009. október 19. írta: vecseilaszlo

Internet hungary 2009 – beszámoló

Kis hazánkban kettő internethez köthető konferencia létezik. A Magyarországi Web Konferencia főleg fejlesztőknek való. Technológiáról van szó nagyrészt rajta. A másik, az Internet Hungary pedig a nagykutyáknak.

Forrás: Attil.la - Webalkalmazások és cloud computing. Ezekkel találkozhatsz itt.
Szerző: Juhász Attila


"Itt nem a fejlesztési finomságokról emlékeznek meg, sokkal inkább a platformról, az üzletről, a befektetésekről. Így ez a konferencia főleg a kapcsolatépítésről szól, nem a tanulásról. Ezért van impresszív helyszín(Tihany), szálloda, étterem, esti party. Nos, ezen jártam. (A PPKE ITK csapatában!)

Update: van még egy konferencia az elektronikus kereskedelemről is, lásd a megjegyzések között.

Sajnos a mindroom előadás kedden volt, így arról lemaradtam. Kíváncsi lettem volna milyen előadást kerekítenek ki erről a jó kis technológiáról. (disclamer – dolgoztam a mindroom projekten)

Körbenézve a konferencia helyszínén, rengeteg standot láttunk." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.  

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr141457804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása