Élénkülő netshopping
2009. október 05. írta: vecseilaszlo

Élénkülő netshopping

Az idén az aktívan, vagyis legalább hetente netezőknek már több mint a háromnegyede vásárolt legalább egyszer a világhálón. Az online vásárlási kedv folyamatosan emelkedik, tavaly ugyanez a mutató még nem érte el a 63 százalékot.

Forrás: Világgazdaság Online

"A gyakori internetezőkön belül 40-ről 46 százalékra nőtt azok aránya, akik az elmúlt egy évben legalább egyszer vásároltak a weben – áll a Kutató Centrum felmérésében. Az online kereskedelem népszerűségének növekedését a vásárlók számának lendületes gyarapodásán túl a vásárlási gyakoriság emelkedése is mutatja. Az elmúlt 12 hónapban legalább egyszer online vásárlók között 37 százalékról 46-ra nőtt azok aránya, akik legalább négy alkalommal vettek valamit a világhálón keresztül, míg a mindössze egyszer vásárlók aránya 10 százalékponttal csökkent.

A webboltokat mind az idei, mind a tavalyi vizsgálat alapján" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr701428830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

insect02 · http://autostat.hu/markatoertenetek/7-markatoertenetek/363-ferrari 2009.10.05. 17:53:52

szép eredmény... 5 éve még sehol sem voltunk. jól értem akkor, hogy ez a magyar internetezőkről szól? mert akkor elég meglepően magas a szám szerintem

Kosár Batesz · http://webshopper.blog.hu 2009.10.05. 21:52:52

Na majd én növelem a hazai statisztikákat, ugyanis küldetésem van! :)
süti beállítások módosítása