A karácsony egyik sikerterméke lehet az e-könyvolvasó
2009. október 05. írta: vecseilaszlo

A karácsony egyik sikerterméke lehet az e-könyvolvasó

Az idei ünnepi szezon hozhatja meg az áttörést az elektronikus könyvek, illetve -olvasók piacán. Az Egyesült Államokban minden ötödik ember tervezi, hogy beszerez egyet.

Forrás:
HWSW
Szerző: Dojcsák Dániel


"A fogyasztói elektronikai termékekre specializálódott Retrevo megbízásából készült Gadgetology tanulmány szerint az idei karácsony egyik slágerterméke lehet az e-könyvolvasó. A felmérésben résztvevők 21 százaléka vallott úgy, hogy idén tervezi ilyen termék vásárlását. A potenciális vásárlók között egyelőre túlsúlyban vannak a férfiak, közülük minden negyedik (26%), míg a nők közül csak minden hatodik (17%) válaszadó mondana igent a papír lecserélésére.

A Retrovo felmérése arra is kíváncsi volt, hogy a felhasználókat melyik termék fogta meg leginkább. Az eredmény egyáltalán nem meglepő," ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr331428770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása