Csináljon a weblap pénzt, ne pénzbe kerüljön!
2009. szeptember 24. írta: vecseilaszlo

Csináljon a weblap pénzt, ne pénzbe kerüljön!

Volt egy idő amikor azért akart minden cég magának honlapot, mert már mindenkinek volt és ciki lett volna kimaradni. Ezek vannak voltak azok a honlapok amelyek valamilyen nyomtatott pamflet elektronizált változatai, minimális információval, nulla frissítéssel és interakcióval. Kell a honlap csak mer’.

Forrás: WebMania.CreativeConsulting

"A következő generációs csakmer’ oldalak épp mostanában árasztják el a webet. Ezek már összetettebbek, lehet, hogy rendszeresen frissülnek, de az életképtelenségüket és pénzügyi működésképtelenségüket sikeresen megörökölték elődjeiktől.

A második generációs oldalakon legyen RSS, fórum, bejelentkezés, képfeltöltés meg minden. Meg flash! Amikor azonban megkérdezem a születendő honlap atyját, hogy mi a célja magával a honlappal illetve a különböző szolgáltatásokkal, akkor többnyire ugyanazt a választ kapom mint az előző generációs rokonoknál. Csak mer’ a konkurenciának is van. Csak mer’ a freemailnek is van. Csak mer’ Pistike azt mondta, hogy majd ettől lesz jó a weblapunk.

Nem egészen értem, hogy miért gondolják páran, hogy az interneten nem érvényesülnek az általános üzleti elvek.

  1. Azért fektetünk be, hogy növekedjenek a bevételeink
  2. Valamilyen cél elérése érdekében cselekszünk.

Nos, valahogy ha valamelyik magyar cég ezt a két egyszerű elvet meg tudja valósítani a weben akkor már sikersztoriként emlegetik.

Befektetés és a várható hozam
A cégek azért jelennek meg a weben, mert remélik, hogy a webes megjelenés költségei" ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr461402723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása