Internetes kiskapuk – legyünk óvatosak!
2009. szeptember 02. írta: vecseilaszlo

Internetes kiskapuk – legyünk óvatosak!

Nemcsak a pénzügyi vagy telekommunikációs szolgáltatásoknál érdemes figyelni a részletekre, és végigolvasni a szerződési feltételeket, valamint megismerni az egyedi szerződés részét képező általános szerződési feltételeket (ÁSZF).

Forrás: OFE - Országos Fióogyasztóvédelmi Egyesület

"Az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesülethez (OFE) az utóbbi időben több olyan panasz is érkezett, amelyben fogyasztók interneten, ingyenesnek hitt szolgáltatást (például hirdetési lehetőséget) vettek igénybe, majd mégis meglepetten tapasztalták, hogy számlát kaptak.
 
Sajnos az esetek szinte mindegyikében a fogyasztó is hibázott, amikor nem olvasta végig figyelmesen a szerződési feltételeket, amelyből kiderült volna, hogy az ingyenesség" ... >>

 

 

 

 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr41355063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása