Elárasztanak minket az olcsó e-könyvek?
2009. május 07. írta: vecseilaszlo

Elárasztanak minket az olcsó e-könyvek?

A rohamosan terjedő elektronikus könyvek, illetve azok olvasókészülékei hamarosan olyan helyzetbe kerülhetnek, mint a zeneszámok, amik körül ádáz csaták dúlnak évek óta.

Forrás: STOP.hu

"Jönnek az e-könyvek, ám a szakértők egyelőre csak találgatnak arról, hogy múló divathullámról, vagy a Gutenberg-galaxis halálról van-e szó - írja a delmagyar.hu.

A ma általánosan elfogadott meghatározás szerint e-könyv az, amit digitális formában bocsátanak piacra, hogy azt egy elektronikus könyvolvasón olvassák. Egy ilyen olvasón virtuális kötetek ezrei is elférnek, így akár több polcnyi könyvet "cipelhetünk" magunkkal - a zsebünkben." ... >>

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr811100411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása