Nem tudott nyereséges lenni a Bookline
2009. április 23. írta: vecseilaszlo

Nem tudott nyereséges lenni a Bookline

Veszteséggel zárta a tavalyi évet a Bookline.hu Internetes Kereskedelmi Nyrt. A magyar számviteli szabályok (MSzSz) szerint 229 millió forint volt a mínusz, míg a nemzetközi számviteli standardok (IFRS) alapján 186 millió forint veszteséget kellett a cégnek elszámolni - közölte a társaság a tőzsde honlapján.

Forrás: Napi Online

"Az április 30-i közgyűlésre szóló igazgatósági előterjesztés szerint az értékesítés nettó árbevétele 3,47 milliárd forint," ... >>


Kapcsolódó cikk:

Még mindig mínuszban a Bookline.hu

Forrás: Napi Online

"A néhány héttel ezelőtt számítottnál nagyobb a Bookline.hu internetes áruházcég tavalyi vesztesége - derült ki a társaság közgyűlési előterjesztéséből. 2008-ban a 90 százalékban könyveket, kisebb mértékben dvd-ket, műszaki cikkeket és drogériai termékeket forgalmazó netes cég árbevétele elérte a 3 milliárd 470 millió forintot (2007-ben 2,4 milliárd volt), magyar számvitel szerinti vesztesége 228," ... >>
 

(mindkét cikk olvasásához regisztráció szükséges)

Kapcsolódó kép:



 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Napi Online

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr201076359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása