Egyre népszerűbb a mobil széles sáv
2009. január 07. írta: vecseilaszlo

Egyre népszerűbb a mobil széles sáv

A mobil széles sáv előnye, hogy segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhető a világháló, ezért Magyarországon is egyre népszerűbb. Az internetezés élményének biztosítása érdekében fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltésnél. A Pannon célja, hogy a következő egymillió előfizető mobilinternet segítségével kapcsolódjon a világhálóhoz.

Forrás: Magyar Hírlap Online

"A mobil széles sáv egyre nagyobb népszerűségnek örvend Magyarországon, köszönhetően annak, hogy könnyen elérhető, és a használata is egyszerű. A Pannon tapasztalatai alapján a gyorsan növekvő, ma már az ország 361 településén, a lakosság 65 százalékának elérhető mobil széles sávú 3G/HSDPA-hálózatot igénybe vevő ügyfeleknek azonban nem csupán a területi lefedettség, hanem az internetezési élmény is egyre fontosabb: ennek érdekében a Pannon folyamatosan kapcsolja be hálózatában a 7,2 Mbps letöltési sebességet, valamint a nagy feltöltési sebességet biztosító HSUPA-képességet is. A Pannon felkészül a növekvő kapacitás igények kielégítésére, ezért elkezdte a 14.4 letöltési sebesség bevezetését is.

A mobil széles sáv előnye, hogy segítségével csaknem bárhol és bármikor elérhető a világháló. Az internetezési élmény biztosítása érdekében azonban fontos, hogy rendelkezésre álljon a megfelelő sebesség mind a le-, mind pedig a feltöltésnél." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr3856883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása