Szellemek a weboldalon
2008. december 20. írta: vecseilaszlo

Szellemek a weboldalon

Szellemek a weboldalon


Forrás: médiablog.hvg.hu
Szerző:
Pollner

"Vírusveszély. Az eddig sárga szövegkiemeléssel, "infotermékekkel" és sokkoló ajánlatokkal támadó értékesítési oldalak felfedezték a weboldalon megjelenő, izgő-mozgó, a hasadba lyukat beszélő videó-értékesítőt. (Nem érted, miről van szó? Bocs, nem magyarázom el a Médiablog közepére kipenderülve, inkább kukkants rá a Webvízió, a Kattancs.hu, vagy a Kattanjram.com nyitóoldalára és azonnal tudni fogod miről beszélek. Nem kell keresgélned, észre fogod venni.)

Tetszik? Jópofa? Vicces? Érdekes? Feltűnő? Ezzel a megoldással a honlap tulajdonosa kitűnhet a tömegből? Lehet, de csak addig, amíg nem ordít a pofádba minden honlapról egy lila zakós, nadrágtartós, makkos cipős értékesítő." ... >>
 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr61831790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

villámfordító 2018.04.25. 14:07:20

Hát a kattancs.hu már eltűnt, helyette lett fordítás...
süti beállítások módosítása