Túlreakció
2008. december 19. írta: vecseilaszlo

Túlreakció

Válság – jövőmondás III. rész


Forrás: kreatív.online
Szerző: Bátorfy Attila


"Mi lesz itt, ha a kommunikációs iparba is begyűrűzik a válság? A Kreatív villáminterjúkat készített az iparág néhány szereplőivel. Ma Nagy Andrea, a Tv2 marketingigazgatója és Mihók Attila, a Ringier ügyvezetője jósol.

A gazdasági válság erősen hat majd a kommunikációs iparra is. A nemzetközi trendekről írt cikkünk után a hazai iparág meghatározó cégeinek vezetőit kérdeztük meg. A következő napokban két-két szakember jövő évre vonatkozó elképzeléseit közöljük.  A Kreatív decemberi számában az összes interjú és az összefoglaló cikk is elolvasható." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr30826677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása