SEO vagy PPC, most mi legyen?
2008. december 19. írta: vecseilaszlo

SEO vagy PPC, most mi legyen?

SEO vagy PPC, most mi legyen?


Forrás: Invalid Click :: SEO Blog

"Előre leszögezem, hogy nem fogom megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik a jobb, a SEO vagy a PPC. Ideológiai és szakmai vitákba felesleges lenne bocsátkozni, és bár a szívem a SEO felé húz, eszem ágában sincs szemellenzőt feltéve csak ennek a hatékonyságáról prédikálni.

Nézzünk inkább számokat. Miután a hazai piacra nézve ebből a szempontból nagyon kevés infó látott napvilágot, vegyük az amerikai piacot. Ami bár nagyon különbözik a hazaitól, ám a trendek talán hasonlóak lehetnek. Nekem legalábbis annak tűnnek.

A SEMPO (Search Engine Marketing Professional Organization) adatai alapján a költés így alakult az USA-ban az elmúlt években:" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr14826728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása