Biztonságosabbá válhat az online vásárlás
2008. december 19. írta: vecseilaszlo

Biztonságosabbá válhat az online vásárlás

Az Európai Bizottság október első hetében hozta nyilvánosságra az online vásárlásokról szóló új törvénytervezetét. A tervezet fontos lépés annak érdekében, hogy javuljon a bizalom az internetes kereskedelem iránt, mert ez a kulcsa a sokak számára könnyítést jelentő technológia elterjedésének.

Forrás: mfor.hu - Menedzsment Fórum

"Az e-Befogadás és a digitális esélyegyenlőség évében nagyon fontos, hogy az EU kiemelten foglalkozzon az online vásárlás kérdésével. Minél biztonságosabb és átláthatóbb lesz az internetes kereskedelem, annál többen ismerik majd fel előnyeit. Ezzel nemzetgazdasági szinten is jelentős megtakarítást érhetünk el. Emellett azonban arra is figyelmet kell fordítani, hogy ne csak azok számára jelentsen vonzó alternatívát, akik az internet korában nőttek fel, hanem az idősebb generációk számára is" - áll Herczog Edit EP-képviselő hírlevelében.

Szerinte folytatni kell azokat a programokat," ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr88826660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása