Online könyváruházat indítottunk
2008. december 05. írta: vecseilaszlo

Online könyváruházat indítottunk

Nemrég elindult a Sanoma Budapest önálló fejlesztésű internetes könyváruháza, a Polc.hu. Az online bolt a vállalaton belül működő könyvkiadási részleg, valamint az Újmédia-divízió közös munkájának eredménye. Arra számítunk, hogy a Polc.hu a piacon jelen levő internetes könyváruházak piacából hasít ki részesedést, emellett online könyv-, DVD-, CD-vásárlással eddig nem próbálkozóknak is igyekszik felkelteni érdeklődését az internetes vásárlás iránt.

Forrás: SanomaBudapest - Az Újmédia-divízió blogja
Szerző: sz.andras


“A könyváruház” szlogennel bemutatkozó Polc.hu könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket és magazinokat kínál. Több tízezer címet árusít, gyakorlatilag a Magyarországon fellelhető teljes választék kapható a site-on. A Polc.hu logisztikai partnere az üzemeltetésben a könyves szakma egyik legjelentősebb hazai vállalata, a Pécsi Direkt Kft.

Mit tud a Polc.hu ?
A Polc.hu az általa kínált könyvek árából" ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr35803108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása