Az internetes kereskedelem is megszenvedi a válságot
2008. november 24. írta: vecseilaszlo

Az internetes kereskedelem is megszenvedi a válságot

2001 óta nem látott alacsony szintre esett az online kiskereskedelem növekedése a comScore legfrissebb adatai szerint, amely intő jel az elkövetkezendő ünnepi időszakra - írja a The Wall Street Journal.

Forrás: Portfolio.hu

"1%-kal növekedett októberben az online költekezés az Egyesült Államokban az előző év azonos időszakához viszonyítva, amely 2001 óta nem látott alacsony dinamikát jelent a comScore adatai szerint. A tavalyi évben már megindult a lassulás és a legfrissebb adatok intő jelként szolgálnak a közelgő ünnepi időszakra - írja a The Wall Street Journal.

A visszaesés leginkább" ... >>
 

 


Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr84782646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása