Vehetünk-e olcsón jó ERP rendszert?
2008. november 17. írta: vecseilaszlo

Vehetünk-e olcsón jó ERP rendszert?

Hogyan vegyünk vállalatirányítási rendszert? Mire érdemes odafigyelni egy ERP rendszer beszerzésekor? Hasznos tanácsok a feladatok felmérésétől, a kiválasztáson keresztül a szerződéskötésig.

Forrás: PCWORLD.üzlet
Szerző:
Faur Kálmán

"A lassú ügyvitel öli meg a cégeket? című, október 13-ai cikkünkben olyan kérdésekre kerestük a választ, hogy miért lehet értelme egy kis- és középvállalat számára egy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésének, az előnyök mellett milyen kockázatokkal kell számolni, és mik a hazai illetve a nemzetközi rendszerek előnyei. Most egy lépéssel tovább megyünk, azt feltételezve, hogy a vezetésben már megszületett a döntés az informatikai fejlesztésről, és eljutottak a kiválasztás fázisába. Az alábbiakban felsorolunk néhány olyan kiemelten fontos szempontot, amelyre érdemes odafigyelni, az első kapcsolatfelvételtől a szerződéskötésig." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

erp

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr43768496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása