Marketinggel próbál erősíteni az eBay
2008. november 04. írta: vecseilaszlo

Marketinggel próbál erősíteni az eBay

A cég az előrejelzéseknek megfelelő harmadik negyedéves profitot jelentett, de a távolabbi kilátások nem egyértelműen pozitívak. A sales és a marketing kerül a központba a jövőben.

Forrás: Világgazdaság Online

"A harmadik negyedéves jelentés igazolta, hogy az online aukciós portál sem immunis a hitelpiaci válságra. A kaliforniai székhelyű cég részvényei 58 centet, azaz 3.8 százalékot estek, 15.33 dolláron zárva.

A negyedik negyedév "kihívást jelent majd a kereskedelmi szektor számára, ezért az eBay eladók bátorítására van szükség" – fejtette ki a YahooTech-nek John Donahoe ügyvezető igazgató. Az élénkítést a cég elsősorban a sales és a marketing megerősítésétől várja a vállalat." ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr77748585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása