A Szilícium-völgyet is elérte a válság
2008. november 03. írta: vecseilaszlo

A Szilícium-völgyet is elérte a válság

A Szilícium-völgyet is meglegyintette a pénzügyi krízis szele, az it-cégek a kockázatitőke-utánpótlásért és az internetes hirdetési költések megcsappanásáért aggódnak.

Forrás: Napi Online

"Az Apple, a völgy egyik legjelesebb lakója az elmúlt héten 16,3 százalékot veszített értékéből, mivel a befektetők arra számítanak, hogy a fogyasztók a következő időkben kevesebbet fognak drága kis kütyükre költeni. Ehhez hasonlóan a Yahoo és az eBay részvényei is éves mélypontokon tartózkodik - írja a New York Times.

Steven A. Ballmer, a Microsoft vezérigazgatója is arról beszélt európai útján, hogy a financiális problémák bizonyára lehúzzák majd az üzleti és fogyasztói költéseket az Államokban, és hogy számos technológiai társaság, így a Microsoft is sérülékeny ebből a szempontból. A félvezetőgyártók szintén súlyosan érintettek," ... >>
 

 

 

Vecsei László hírblog tudástára az eKeresekedelem, eCommerce, magyar e-kereskedelem, webáruházak, online marketing, valamint a magyarországi könyvkereskedelem tárgykörökben. Elérhető: vecseilaszlo.blog.hu címen.

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr88742680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása