Keresőoptimalizálás kezdőknek
2008. augusztus 19. írta: vecseilaszlo

Keresőoptimalizálás kezdőknek

Mik az elterjedt keresők? ● Mik azok a normál találatok? ● Mik a fizetett hivatkozások? ● Hogyan érhetünk el jobb helyezést a keresőkben?

Forrás: webm@!


"Mik azok a keresők és miért fontosak számunkra? Mit jelentenek a kulcsszavak, hogyan lehet meghatározni őket és milyen ismérvek alapján dönthetjük el, hogy sikeres volt-e a keresőmarketing tevékenységünk? Ebben a menüpontban bevezetést nyújtunk a keresőoptimalizálás témakörébe. Részletesebb információt a Haladóknak menü alatt találhatunk.

A keresőmotor olyan internetes szolgáltatás, ami az általunk megadott szavakat vagy kifejezéseket tartalmazó weboldalakat listázza ki. A keresők mindinkább az internetet használó közönség elsődleges eszközei az őket érdeklő honlapok megtalálásához, ezért megéri fokozottabb figyelmet szentelni rájuk." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr17620996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása