Nesze neked honlap és internet
2008. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

Nesze neked honlap és internet

Nesze neked honlap és internet


Forrás: kkv marketing blog


"A legtöbb magyar vállalkozás elképzelése a céges holnapról egészen fantázia szegény. Ledöbbenek minden egyes alkalommal azon, ha egy vállalkozó nem tud többet mondani egy honlap kivitelező cégnek annál, hogy az a holnap szép legyen meg jó legyen, meg passzoljon a vállalkozás arculatához...A weblap fejlesztő cégek pedig imádják az ilyen ügyfeleket. A mottó, megint semmi munkáért bezsebelünk egy halom pénzt, mert az ügyfélnek fogalma sincs arról hogy mire jó egy honlap. A legtöbb kisvállalkozás holnapja a magyar piacon még annyit se ér, mint egy 3x3 centis újsághirdetés! Hogy miért? Mert az újsághírdésnél legalább tisztába van vele a vállalkozó hogy ELADNI akar. Ezzel szemben, honlapkészítésnél erről hajlamosak megfeledkezni.

Csináljunk egy tesztet. Mikor adott fel olyan újsághirdetést, cégregiszteres hirdetést vagy plakát hírdetést ami így kezdődik:" ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr6617581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása