Bíró Ica: leáraztak és megsértettek!
2008. augusztus 18. írta: vecseilaszlo

Bíró Ica: leáraztak és megsértettek!

Bíró Ica: leáraztak és megsértettek!


Forrás: Borsonline
Szerző: Bata Kata



"Bíró Ica úgy érzi, könyvkiadója etikátlanul bánt vele. Állítja, hogy a mai napig nem kapta meg eladott könyvei után járó, szerzői jogdíjat, és sérelmezi azt is, hogy könyvét többszörösen leárazták. A Kiadó szerint Ica annyit kap, amennyi neki jár.

Bíró Ica majdnem elájult, amikor kézhez kapta kiadójának levelét. A fittneslady szerint abban az állt, hogy könyvének eladási árát a megkérdezése és beleegyezése nélkül jelentősentősen csökkentették, és közölték, semmit nem fognak kifizetni a szerzőnek.

– Én ezt a könyvet három évig írtam, a szakmában mindenki elismerően nyilatkozik róla, bioenergetikai iskolákban, és a Testnevelési Egyetemen ajánlott irodalomnak számít – meséli Ica. – Bíztam a kiadóban és vezetőjében, Matyi Dezsőben, akiről úgy gondoltam, lelkiismeretesen kezeli majd a művemet. Sajnos, már az elején éreztem, hogy nem stimmel valami, a könyborítóját sem az általam jóváhagyott formában jelentették meg, ráadásul színhibásan, kifelejtették a tartalom jegyzéket és reklámot se úgy kapott, ahogy megegyeztünk." ... >>

A bejegyzés trackback címe:

https://vecseilaszlo.blog.hu/api/trackback/id/tr72617797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása